Showing all 3 results

Кликни за мени
Прикажи 16 32 48
Затвори

Bluetooth модулатор за во кола

500.00 ден
  • Дигитален дисплеј
  • FM трансминтер
  • Bluetooth конекција
-36%
Затвори

Двонасочна камера за во автомобил

2,500.00 ден 1,600.00 ден
  • Резолуција: Full HD 1080p
  • Формат: MOV (video: H.264, audio: AAC)
  • Димензии: 30х8 cm
-59%
Затвори

ТЕЧНА КОЖА 50мл

1,100.00 ден 450.00 ден
Дaјте им втора шанса на вашите ,кожени седишта во возилата или на вашите кожени јакни,обувки,софа или фотеља ,едноставно со употреба