Showing 1–16 of 59 results

Кликни за мени
Прикажи 16 32 48
Затвори
Затвори
Затвори

USB Flash Stick 3.0 Terabyte

1,000.00 ден1,750.00 ден
Затвори

USB Flash Stick Terabyte

250.00 ден400.00 ден
 • мини димензија
 • целосно метално куќиште
 • кука за привезок
Затвори

USB Flash Stick Terabyte class10

500.00 ден1,400.00 ден
Затвори

USB за Micro SD TF-28

90.00 ден
 • Plug & play
 • Highspeed USB 2.0
 • Transfer rate up to 480Mbps
Затвори

USB за Micro SD TF-44

90.00 ден
 • Plug & play
 • Highspeed USB 2.0
 • Transfer rate up to 480Mbps
Затвори
Затвори

Безжичен рутер Tenda 3G150M Travel

650.00 ден
 • Power Input: (VAC) 100~240V; 50Hz
 • Wireless Speed 150Mbps
 • Internet Connection Type 3G
Затвори

Вентилатор за Laptop FK 898

180.00 ден
 • Модерен и уникатен дизајн, компактен, пренослив
 • Цврсто алуминиумско куќиште
 • Компатибилен со сите типови на лаптопи
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори