Showing all 7 results

Кликни за мени
Прикажи 16 32 48
Затвори

Батерија екстерна 10000mAh Konfulon Edge red

900.00 ден
 • Материјал: Пластика, метал
 • Капацитет: 10.000 mAh
 • Влезна моќ: 5V / 2A
Затвори

Батерија екстерна 2500mAh REMAX Shell RPL-18

300.00 ден
 • Материјал: Пластика, метал
 • Капацитет: 5000 mAh
 • Влезна моќ: 5V / 1A
Затвори

Батерија екстерна 30000mAh PRODA Linon 8J

1,600.00 ден
 • Материјал: Пластика, метал
 • Капацитет: 30.000 mAh
 • Влезна моќ: 5V / 2A
Затвори
Затвори

Батерија екстерна 5000mAh PRODA Picoo PPP-16 white

600.00 ден
 • Материјал: Пластика, метал
 • Капацитет: 5000 mAh
 • Влезна моќ: 5V / 1A
Затвори
Затвори