Showing all 9 results

Кликни за мени
Прикажи 16 32 48
Затвори

Закачалка за облека

550.00 ден
  • Практична подвижна закачалка
  • Поставете ја како додатен простор за закачување облека
  • Висината на закачалката може да се регулира
Затвори

Закачалка за облека

850.00 ден
  • Практична подвижна закачалка
  • Поставете ја како додатен простор за закачување облека
  • Висината на закачалката може да се регулира
-15%
Затвори

Монтажен гардеробер-1

2,000.00 ден 1,699.00 ден
Прекрасен лесен дизајн, може да го поставите каде и да посакате, а има и заштитни прекривки на патент со што
-40%
Затвори

Монтажен гардеробер-2

2,000.00 ден 1,200.00 ден
Прекрасен лесен дизајн, може да го поставите каде и да посакате, а има и заштитни прекривки на патент со што
-40%
Затвори

Монтажен гардеробер-5

2,000.00 ден 1,200.00 ден
Прекрасен лесен дизајн, може да го поставите каде и да посакате, а има и заштитни прекривки на патент со што
-47%
Затвори

Сталажа за обувки со покривка

1,500.00 ден 800.00 ден
Главна карактеристика на оваа сталажа е што има и заштитна прекривка со патент од двете страни, со што додатно ќе
-38%
Затвори

Сталажа за обувки со покривка

1,300.00 ден 800.00 ден
Главна карактеристика на оваа сталажа е што има и заштитна прекривка со патент од двете страни, со што додатно ќе
-36%
Затвори

Сталажа за обувки со покривка

1,100.00 ден 700.00 ден
Главна карактеристика на оваа сталажа е што има и заштитна прекривка со патент од двете страни, со што додатно ќе
-47%
Затвори

Сталажа за обувки со покривка

1,500.00 ден 800.00 ден
Главна карактеристика на оваа сталажа е што има и заштитна прекривка со патент од двете страни, со што додатно ќе