Showing all 13 results

Кликни за мени
Прикажи 16 32 48
Затвори

Закачалка за облека

550.00 ден
  • Практична подвижна закачалка
  • Поставете ја како додатен простор за закачување облека
  • Висината на закачалката може да се регулира
Затвори

Закачалка за облека

850.00 ден
  • Практична подвижна закачалка
  • Поставете ја како додатен простор за закачување облека
  • Висината на закачалката може да се регулира
-15%
Затвори

Монтажен гардеробер-1

2,000.00 ден 1,699.00 ден
Прекрасен лесен дизајн, може да го поставите каде и да посакате, а има и заштитни прекривки на патент со што
-15%
Затвори

Монтажен гардеробер-2

2,000.00 ден 1,699.00 ден
Прекрасен лесен дизајн, може да го поставите каде и да посакате, а има и заштитни прекривки на патент со што
-15%
Затвори

Монтажен гардеробер-3

2,000.00 ден 1,699.00 ден
Прекрасен лесен дизајн, може да го поставите каде и да посакате, а има и заштитни прекривки на патент со што
-15%
Затвори

Монтажен гардеробер-4

2,000.00 ден 1,699.00 ден
Прекрасен лесен дизајн, може да го поставите каде и да посакате, а има и заштитни прекривки на патент со што
-15%
Затвори

Монтажен гардеробер-5

2,000.00 ден 1,699.00 ден
Прекрасен лесен дизајн, може да го поставите каде и да посакате, а има и заштитни прекривки на патент со што
-33%
Затвори

Сталажа за обувки

900.00 ден 600.00 ден
Исклучително практична сталажа за 12 пара обувки, со која конечко ќе си ги подредите чевлите, а истовремено секогаш ќе ви
-44%
Затвори

Сталажа за обувки

800.00 ден 450.00 ден
Исклучително практична сталажа за 12 пара обувки, со која конечко ќе си ги подредите чевлите, а истовремено секогаш ќе ви
-47%
Затвори

Сталажа за обувки со покривка

1,500.00 ден 800.00 ден
Главна карактеристика на оваа сталажа е што има и заштитна прекривка со патент од двете страни, со што додатно ќе
-31%
Затвори

Сталажа за обувки со покривка

1,300.00 ден 900.00 ден
Главна карактеристика на оваа сталажа е што има и заштитна прекривка со патент од двете страни, со што додатно ќе
-36%
Затвори

Сталажа за обувки со покривка

1,100.00 ден 700.00 ден
Главна карактеристика на оваа сталажа е што има и заштитна прекривка со патент од двете страни, со што додатно ќе
-47%
Затвори

Сталажа за обувки со покривка

1,500.00 ден 800.00 ден
Главна карактеристика на оваа сталажа е што има и заштитна прекривка со патент од двете страни, со што додатно ќе