Showing all 3 results

Кликни за мени
Прикажи 16 32 48
-27%
Затвори

АГОЛЕН ОРГАНИЗЕР ЗА БАЊА

1,100.00 ден 800.00 ден
➡️ИЗРАБОТЕНО ОД НЕ РЃОСУВАЧКИ МЕТАЛ И ПОЛИЦИ ОД ПЛАСТИКА ▶️ДИМЕНЗИЈА СЕ ПОДЕСУВА ПРЕМА ПРОСТОРОТ МАКСИМАЛНА ДИМЕНЗИЈА 260цм
-29%
Затвори

ОРГАНИЗЕР

1,400.00 ден 1,000.00 ден
ОРГАНИЗЕР ЗА ВО ТОАЛЕТ КОЈ СЕ ПОСТАВУВА НАД МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА И Е СО СТАНДАРДНИ ДИМЕНЗИИ (одговара на секоја
-33%
Затвори

ОРГАНИЗЕР ЗА ТОАЛЕТ

1,200.00 ден 800.00 ден
Стандардна димензија Може да се користи само на вц школка со ниско монтажно казанче Изработено од нерѓосувачки метал