Showing all 6 results

Кликни за мени
Прикажи 16 32 48
Затвори

Bluetooth звучник

600.00 ден
  • Паметна безжична Bluetooth конекција
  • Поддршка за репродукција на TF картичка
  • Поддржува 10m конекција
Затвори

Smart watch U8 Black

1,000.00 ден
  • Material: Silicone and Aluminum
  • Weight: 2.68oz / 76g
  • Color: Black
Затвори

Smart watch U8 White

1,000.00 ден
  • Material: Silicone and Aluminum
  • Weight: 2.68oz / 76g
  • Color: White
Затвори

Безжичен Bluetooth звучник

900.00 ден
  • Bluetooth: 3.0
  • Време на полнење: 2,5-3,5 часа
  • Батерија: 1800mAh литиумска батерија
Затвори

Безжичен Bluetooth звучник

900.00 ден
  • Bluetooth: 3.0
  • Време на полнење: 2,5-3,5 часа
  • Батерија: 1800mAh литиумска батерија
Затвори

Едноскоп камера 2м

600.00 ден
  • Водоотпорен жичен едноскоп
  • Фотографирање и снимање на видео
  • 6 бели LED светла