Showing 1–16 of 19 results

Кликни за мени
Прикажи 16 32 48
Затвори

GSM Бирач GSM-9900

2,600.00 ден
 • Уред кој што функционира со алармна централа која нема вградена GSM дојава
 • Работна фреквенција: GSM900MHz /1800MHz
Затвори

Wireless сирена

900.00 ден
 • Input Voltage: DC12V/DC24V 200mA
 • Power consumption: ≤7mA
 • Alarm current: ≤230mA
Затвори
Затвори
Затвори

Камера AHD-DIT20-130

2,000.00 ден
 • Image Sensor - 1/3" SONY CMOS
 • CMOS Sensor - SONY IMX225
 • DSP Device - NVP2431H
 
Затвори

Камера ip ec38-06 2 megapixel

2,250.00 ден
 • Processor:GM8135+SC2145
 • Image sensor:1/3 HD CMOS 2 megapixel CMOS sensor
 • Video frame rate:Max 25 frame
Затвори

Камера IP LF6610 PTZ 2 megapixel

2,300.00 ден
 • Megapixels 1080
 • Extreamly HD Lens
 • Super IR night vision effect
Затвори

Надворешна камера IP F102 3 megapixel

3,300.00 ден
 • Night vision distances up to 20m
 • Signal system: PAL / NTSC
 • Video resolution: 1280 x 720
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори