Showing all 15 results

Кликни за мени
Прикажи 16 32 48
Затвори

GSM Бирач GSM-9900

2,600.00 ден
 • Уред кој што функционира со алармна централа која нема вградена GSM дојава
 • Работна фреквенција: GSM900MHz /1800MHz
Затвори

Wireless сирена

900.00 ден
 • Input Voltage: DC12V/DC24V 200mA
 • Power consumption: ≤7mA
 • Alarm current: ≤230mA
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори
Затвори

Сирена

1,450.00 ден
 • Power Supply AC 110V ~ 220V
 • Maximum Siren Volume 90dB
 • Backup Battery 3.7V 600mAh
Затвори

Сирена

3,000.00 ден
 • Power Supply DC 12V 500mA
 • lithium battery
 • Maximum Alarm Current ≤350mA